Waktu yang baik untuk melakukan hubungan seks

Published by: Waktu yang baik untuk melakukan hubungan seks Updated at: Selasa, Februari 19, 2013

Pasang Iklan
300 X 250


Waktu yang baik untuk melakukan hubungan seks.
>>Rasulullah saw. berpesan bahawa jika jima’ pada malam Isnin, anak yang bakal lahir akan menjadi seorang yang berpegang teguh dengan kitab Allah dan redha terhadap segala pemberian Allah swt.
>>Rasulullah saw. berpesan bahawa jika jima’ pada malam Selasa, anak itu akan mendapat nikmat syahid sesudah syahadah, dan Allah tidak akan mengazabnya bersama orang musyrikin, mulutnya berbau harum dan akan melembutkan hati orang, bersih lidahnya dari mengumpat, berdusta dan mengadu domba.
>>Pesanan Rasulullah, jika berjima’ pada malam Khamis, anak yang bakal lahir itu adalah yang bijaksana di kalangan orang yang bijaksana, atau seorang alim di kalangan orang alim.
>>Berjima’ semasa matahari di tengah langit, anak yang bakal lahir tidak akan dihampiri syaitan sehingga dia beruban, dan menjadi seorang faqih dan mendapat rezeki keselamatan agama dan dunia.
>>Dari pesanan Rasullullah saw. jika jima’ pada malam Jumaat, anak yang bakal lahir dari jima’ itu akan menjadi pemidato yang berwibawa dan petah. Jika berjima’ pada hari Jumaat lepas Asar, anak akan menjadi terkenal, masyhur alim. Jika berjima’ pada malam Jumaat selepas Isyak, anak nanti akan menjadi seorang yang abdal (terkemuka).

Eloklah kita fikir-fikir sejenak, kemudian memperhatikan manusia-manusia yang terdaya diperhatikan. Sekiranya dia lahir dari kalangan ibu bapa yang mengetahui mengenai pentingnya memilih ketika yang sesuai untuk pembentukan janin yang cemerlang, tentulah ibu bapanya telah merancang agar melakukannya di hari-hari dan masa-masa yang tertentu.
Kemudian perhatikan pula manusia-manusia yang pincang hidupnya. Dalam suasana manakah agaknya janinnya terbentuk? Waktu yang baik untuk melakukan hubungan seks


Sumber:

Related Results


Anda sedang membaca artikel Foto Hot Seksi Terbaru berjudul Waktu yang baik untuk melakukan hubungan seks dan Anda bisa menemukan artikel ini dengan URL http://seksi-terbaru.blogspot.com/2013/02/waktu-yang-baik-untuk-melakukan-hubungan-seks.html.

Link Premium
Dicari Agen di seluruh Indonesia untuk memasarkan produk Madu Ceng. 99% Untung, karena produk sangat diminati masyarakat. Kami juga melayani sistem dropship tanpa modal bagi Anda yang berminat. Baca : Madu Ceng Obat Kuat Kebahagiaan Pasutri

Share on :